3-daagse Kinderworkshop Veerkracht

Welkom! Wordt je kind regelmatig overmeesterd door twijfels? Doe het liever iets niet dan het verkeerd te doen en wacht het daarom soms te lang af? Of is je kind net nooit tevreden terwijl het zichzelf meer dan 100% geeft? Is het vinden van rust en dingen loslaten een grote uitdaging? Evenals zichzelf weerbaar opstellen? Dan help ik jullie deze zomer graag tijdens een driedaagse works...

Wanneer

  • wo 24 augustus 2022
    van 9 uur

Prijs

€ 75,00

Waar

naam
De Tuinkamer - My little pancake
adres
Veldstraat 40a2520 Ranst

Info

Welkom!

Wordt je kind regelmatig overmeesterd door twijfels? Doe het liever iets niet dan het verkeerd te doen en wacht het daarom soms te lang af? Of is je kind net nooit tevreden terwijl het zichzelf meer dan 100% geeft?
Is het vinden van rust en dingen loslaten een grote uitdaging? Evenals zichzelf weerbaar opstellen?

Dan help ik jullie deze zomer graag tijdens een driedaagse workshop 'Veerkracht' om je kind helemaal in zijn/haar kracht te laten komen.

Is een onbekende locatie en onbekende mensen erg spannend voor je kind? Aarzel dan niet om even vooraf contact met me op te nemen en kennis te komen maken zodat we jouw kind op z'n gemak kunnen stellen en met een gerust hart aan de workshop kunnen laten starten.

Voor- en naopvang is tevens mogelijk mits reservatie en bijbetaling.

Ik hoop jullie te mogen ontmoeten!
Alle activiteiten
foto: Canva doc Workshop

Organisatie

naam
My little pancake

Deel deze pagina