Vlaanderen Feest! Vlaanderen Zingt! Ranst Zingt!

Eindelijk kunnen we nog eens vieren mét publiek! Meer nog! Het publiek mag uit volle borst meezingen!!!! Samen met de gemeente plant de organisatie 'Vlaanderen Zingt' op vrijdag 8 juli om 20 uur een echt feest waarbij we heel Ranst uitnodigen om mee te komen zingen op het binnenplein aan den Boomgaard. Tijdens de meezingavonden van Vlaanderen Zingt staat het publiek centraal. De bezoek...

Wanneer

  • vr 08 juli 2022
    van 20 tot 23.59 uur

Prijs

Gratis

Waar

naam
Den Boomgaard
adres
Antwerpsesteenweg 432520 Broechem (Ranst)

Info

Eindelijk kunnen we nog eens vieren mét publiek! Meer nog! Het publiek mag uit volle borst meezingen!!!!

Samen met de gemeente plant de organisatie 'Vlaanderen Zingt' op vrijdag 8 juli om 20 uur een echt feest waarbij we heel Ranst uitnodigen om mee te komen zingen op het binnenplein aan den Boomgaard.

Tijdens de meezingavonden van Vlaanderen Zingt staat het publiek centraal. De bezoekers zingen samen populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Het repertoire bestaat grotendeels uit Nederlandstalige liedjes, maar we zingen ook Engelse en Franse succesnummers. Je krijgt van ons een zangkrantje met alle liedjesteksten en vanop het podium wordt de samenzang in goede banen geleid.

Zingen maakt gelukkig! Dat zien de mensen van 'Vlaanderen Zingt' elke zomer opnieuw, wanneer ze van stad naar gemeente trekken om er zoveel mogelijk mensen aan het zingen te krijgen. Je kan er overal gratis terecht.

De kans is groot dat ook jij zo maar af en toe eens zingt, of misschien wel helemaal nooit omdat je denkt het niet te kunnen.... Wel, tijdens Vlaanderen Zingt kan je samen met je vrienden en familie meezingen met oudere en nieuwere liedjes. En je moet nooit alleen zingen, we zingen altijd samen.
Alle activiteiten
foto: a5RanstZingt

Categorie

Organisatie

naam
Gemeente Ranst

Deel deze pagina