Picknick à gogo

Deze informatie is niet meer actueel!
Een gezellig uitstapje met vrienden, familie of collega's? Met 'Picknick à gogo' kies je voor lekkere gerechten, gemaakt met seizoensgebonden en lokale producten. Sarah (Quiché) en Steffi (Zappa) verzorgen jouw picknickbeleving. Eten, servies en picknickdeken in één rugzak, klaar om eropuit te trekken en handig voor onderweg! Wat mag je verwachten? In tegenstelling tot vorig jaar zijn e...

Wanneer

 • zo 22 mei 2022
  -
  zo 02 oktober 2022
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  van 11.30 tot 17 uur
  zaterdag
  van 11.30 tot 17 uur
  zondag
  van 11.30 tot 17 uur

Prijs

€ 23,00 (Deluxe - 28,00 euro, Kind - 15,5 euro)

Waar

naam
Quiché
adres
Schildesteenweg 27A2520 Oelegem (Ranst)

Tickets

Telefoon
0032 486 83 55 97

Info

Een gezellig uitstapje met vrienden, familie of collega's? Met 'Picknick à gogo' kies je voor lekkere gerechten, gemaakt met seizoensgebonden en lokale producten. Sarah (Quiché) en Steffi (Zappa) verzorgen jouw picknickbeleving. Eten, servies en picknickdeken in één rugzak, klaar om eropuit te trekken en handig voor onderweg!

Wat mag je verwachten? In tegenstelling tot vorig jaar zijn er nu twee varianten: de picknick à gogo basis rugzak enerzijds en de deluxe rugzak anderzijds. Beide rugzakken bevatten behalve een verfrissende biolimonade ook gerechtjes die wekelijks variëren naargelang het seizoen en eigen inspiratie (duo filodeegtaartpunt, fris slaatje, huisgemaakte dip, focaccia sandwich, …).

Dankzij de fleshouder zijdelings aan de rugzak is het ook geen probleem om extra drankjes veilig en gekoeld mee op pad te nemen. Bekijk hiervoor zeker ook ons lijstje met lokale drankjes dat je bij de bestelbon van ons ontvangt. Tot slot, om je uitstap helemaal compleet te maken voorzien we je ook van een gezellig picknickdeken & servies.

Ook de kleinsten onder ons vergeten we niet. Voor hen hebben we een schattige koeltas met gezonde kindvriendelijke gerechtjes (gezonde sandwich, sapje, yoghurt/stukje fruit, …). Als extraatje krijg je ook vochtige doekjes mee om vuile snoetjes te poetsen, altijd handig onderweg!

Naast de picknick krijg je een spelpakket in bruikleen. In het pakket vind je een kubbspel, voetbal, werpspel en zandspeelsetje. Spelplezier voor jong en oud(er) verzekerd.

Reserveer snel, het aantal rugzakken en koeltassen is beperkt.
Alle activiteiten
foto: Gezin picknickt met Picknick à gogo

Categorie

Organisatie

naam
Zappa

Deel deze pagina