Corona en geestelijke gezondheid

Deze informatie is niet meer actueel!
Sinds het begin van de corona-uitbraak worden wij in kranten, tijdschriften, verslagen en via radio en TV overspoeld door heel veel boodschappen, die ons samen een versnipperd beeld geven van de coronasituatie. In een poging om enige samenhang en helderheid te brengen in de informatiestroom (een echte 'infodemie') baseert Geuens zich voor zijn lezing op verschillende benaderingswijzen ui...

Wanneer

  • do 03 februari 2022
    van 20 tot 22 uur

Prijs

€ 5,00 (leden hv - 3,00 euro)

Waar

naam
polyvalente zaal "den boomgaard"
adres
Antwersesteenweg 572520 Broechem (Ranst)

Tickets

e-mail
jef.en.tarsice@gmail.com

Info

Sinds het begin van de corona-uitbraak worden wij in kranten, tijdschriften, verslagen en via radio en TV overspoeld door heel veel boodschappen, die ons samen een versnipperd beeld geven van de coronasituatie.
In een poging om enige samenhang en helderheid te brengen in de informatiestroom (een echte 'infodemie') baseert Geuens zich voor zijn lezing op verschillende benaderingswijzen uit de menswetenschappen. Hij tracht een overzichtelijke en toegankelijke beschrijving te geven van wat ons in tijden van corona geestelijk kan overkomen en hoe we kunnen proberen daar zo goed mogelijk mee om te gaan, om in evenwicht te blijven. De bedoeling is te vermijden dat de stress, veroorzaakt door de coronamaatregelen, te groot wordt.
Alle activiteiten

Organisatie

naam
hvv ranst

Deel deze pagina