ILSE LANDUYT : De geschiedenis van de kus en alle gevolgen vandien

Deze informatie is niet meer actueel!
Ilse Landuyt studeerde Politieke en Sociale Geschiedenis van de Westerse Wereld en Romaanse Filologie. Met veel beeldmateriaal en veel vrolijke, soms trieste , maar altijd zedige anekdotes vertelt ze over geschiedenis, zoals u het op school nooit gehoord hebt. De lezing geeft een steelse blik op de geschiedenis van de liefde en het huwelijk en wat daar zoal van komt. Geen schuine moppen ...

Wanneer

  • ma 14 februari 2022
    van 14 tot 17 uur

Prijs

€ 7,00

Waar

naam
Den Boomgaard
adres
Antwerpsesteenweg 572520 Broechem

Info

Ilse Landuyt studeerde Politieke en Sociale Geschiedenis van de Westerse Wereld en Romaanse Filologie. Met veel beeldmateriaal en veel vrolijke, soms trieste , maar altijd zedige anekdotes vertelt ze over geschiedenis, zoals u het op school nooit gehoord hebt.
De lezing geeft een steelse blik op de geschiedenis van de liefde en het huwelijk en wat daar zoal van komt. Geen schuine moppen natuurlijk, maar een wervelend stukje Plato, goede raad van Plutarchus, het Morganatisch huwelijk en de Karolingische echtscheiding, het vangen van olifanten in de woestijn, kinderboerderijen, vondelingenschuiven, beroemde weeskindjes en vreemde tradities.
Alle activiteiten

Organisatie

naam
VOR Ranst

Deel deze pagina