Cursus: Vogelzang in het bos en aangrenzende graslanden (Ranst)

Deze informatie is niet meer actueel!
Een cursus voor zowel beginners als kenners Een vroege ochtend in het voorjaar. Het bos en aangrenzende graslanden worden wakker met een indrukwekkend ochtendconcert van vogels. Maar welke vogels horen we allemaal? In deze cursus leren we de geluiden van de bosvogels en aangrenzende graslanden kennen en hérkennen. Is het nu een Koolmees of een Zwarte Mees, een Groene Specht of toch een...

Wanneer

  • di 08 maart 2022
    van 19.30 tot 22.30 uur
  • di 15 maart 2022
    van 19.30 tot 22.30 uur
  • za 19 maart 2022
    van 8.30 tot 11.30 uur

Prijs

€ 27,00

Waar

naam
De Pastorij
adres
Gasthuistraat 192520 Ranst

Info

Een cursus voor zowel beginners als kenners

Een vroege ochtend in het voorjaar. Het bos en aangrenzende graslanden worden wakker met een indrukwekkend ochtendconcert van vogels. Maar welke vogels horen we allemaal? In deze cursus leren we de geluiden van de bosvogels en aangrenzende graslanden kennen en hérkennen. Is het nu een Koolmees of een Zwarte Mees, een Groene Specht of toch een Boomkruiper of misschien wel een Boomklever? Je leert er alles over in deze cursus.

Prijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt 27,00€.

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

In de mailbevestiging kun je de details terugvinden om over te gaan tot betaling. Opgelet: enkel na betaling ben je definitief ingeschreven.

Alle activiteiten
foto: boomkruiper

Organisatie

naam
Natuurpunt Schijnbeemden, werkgroep Zevenbergenbos

Deel deze pagina