Picknick à gogo

Een gezellig uitstapje met vrienden, familie of collega's? Met 'Picknick à gogo' kies je voor lekkere gerechten, gemaakt met seizoensgebonden en lokale producten. Sarah (Quiché) en Steffi (Zappa) slaan de handen in elkaar en verzorgen jouw picknickbeleving. Eten, servies en picknickdeken in één rugzak, klaar om eropuit te trekken en handig voor onderweg! In de rugzak vind je een assortiment ...

Wanneer

 • wo 23 juni 2021
  -
  ma 25 oktober 2021
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  van 11.30 tot 17 uur
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  van 11.30 tot 17 uur
  zaterdag
  van 11.30 tot 17 uur
  zondag
  Gesloten

Prijs

€ 25,00 (Basistarief: 25,00 €; Kinderen: 15,00 €)

Waar

naam
Quiché
adres
Schildesteenweg 27A2520 Oelegem (Ranst)

Info

Een gezellig uitstapje met vrienden, familie of collega's? Met 'Picknick à gogo' kies je voor lekkere gerechten, gemaakt met seizoensgebonden en lokale producten. Sarah (Quiché) en Steffi (Zappa) slaan de handen in elkaar en verzorgen jouw picknickbeleving. Eten, servies en picknickdeken in één rugzak, klaar om eropuit te trekken en handig voor onderweg!

In de rugzak vind je een assortiment van hartige (filodeegtaartpunt, salade, wrap …) en zoete gerechten (smoothie en dessertje) voor twee personen. Deze gerechten variëren regelmatig naargelang inspiratie en seizoen. Een picknickdeken en servies maken je uitstap helemaal compleet.

Per persoon voorzien we een smoothie. Graag extra drank voor onderweg? Dat kan. Wanneer je je picknick komt ophalen kan je extra drankjes kopen (biolimo, wijn, bubbels met en zonder alcohol, …). Dankzij de fleshouder aan de rugzak vervoer je je drankjes veilig en blijven ze lekker fris.

Ook de kleinsten onder ons vergeten we niet. Voor hen hebben we een schattige koeltas met gezonde kindvriendelijke gerechtjes (gezonde sandwich, sapje, yoghurt/stukje fruit, …). Als extraatje krijg je ook vochtige doekjes mee om vuile snoetjes te poetsen, altijd handig onderweg!

Reserveer snel, het aantal rugzakken en koeltassen is beperkt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Assortiment aan hartige en zoete gerechten foto: Wandelen met picknickrugzak in de natuur foto: Gezin picknickt in de natuur

Categorie

Organisatie

naam
Zappa

Deel deze pagina