TheStart EscapeRooms

Met 700M2 playground is TheStart® dé unieke escape room locatie voor een teambuilding of groepsactiviteit. Wij bieden een activiteit die niet alleen uniek en zeer leuk is, maar ook uitermate geschikt is voor teambuilding of familie uitje! TheStart® EscapeRooms beschikt over 3 spannende verhaal gedreven LIVE escape rooms en 's werelds beste VR escape rooms.

Wanneer

 • za 05 juni 2021
  -
  zo 31 december 2023
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  van 10 tot 22 uur
  zaterdag
  van 10 tot 22 uur
  zondag
  van 10 tot 22 uur

Waar

naam
TheStart EscapeRooms
adres
TheStart, Liersesteenweg 1722520 Ranst

Contact

Telefoon
03 344 00 47
e-mail
info@thestart.be

Info

Algemene afgelasting na overlegcomité van 22/12 omwille van coronamaatregelen
Met 700M2 playground is TheStart® dé unieke escape room locatie voor een teambuilding of groepsactiviteit.

Wij bieden een activiteit die niet alleen uniek en zeer leuk is, maar ook uitermate geschikt is voor teambuilding of familie uitje! TheStart® EscapeRooms beschikt over 3 spannende verhaal gedreven LIVE escape rooms en 's werelds beste VR escape rooms.
Alle activiteiten
foto: Op 26 april 1986 gebeurde de grootste kernramp in de geschiedenis! 35 jaar later opent de 1ste Chernobyl escape room in de Benelux waarbij je een verboden deel van de centrale zal betreden. Voor teams van 4 tot 7 personen. foto: 9Rooms is de 1ste escape room in Europa met 9 kamers. Elk met een thematisch decor en verrassende challenges. 9Rooms is speciaal ontwikkeld voor groepen of gezinnen van 4 of 5 personen. foto: The Dagger Of Time is een VR escape room die zich afspeelt in de wereld van Prince of Persia. Je zal in de VR wereld de tijd kunnen vertragen, stoppen of zelfs terugspoelen! foto: Escape the Lost Pyramid is geen videospel. Het is een VR escape room-ervaring die zich afspeelt in de wereld van Assassin’s Creed Origins en is uitgeroepen tot de beste VR room ter wereld. foto: In de VR escape room Beyond Medusa’s Gate zal je als team situaties en uitdagingen tegenkomen die veel te gevaarlijk of gewoon onmogelijk zijn om in het echte leven te beleven! foto: Harbor Hotel is een verhaal gedreven 'Surreal Mystery'! Binnen deze escape room betreed je de ‘psyche’ van een zestienjarige jongen wiens ouders vermist zijn geraakt. Geschikt voor groepen van 4 tot 6 personen.

Categorie

Deel deze pagina