Duivels en Demonen

Natuurlijk bestaan ze niet… Of toch? Je vindt ze overal: onder je bed, in de struiken of heen en weer flitsend tussen je oren. Verhalen over griezels en demonen zijn zo oud als de mensheid zelf. Ze spreken van onze diepste angsten: fatale fouten, de wereld die zich plots tegen ons keert. Een mens kan maar beter voorbereid zijn. Vandaag wekken we monsters en demonen tot leven. Eventjes… Om te ...

Wanneer

  • za 13 maart 2021
    van 10 tot 13 uur

Prijs

€ 20,00 (Basistarief: 20,00 €; Kansentarief: 5,00 €)

Waar

naam
Verhalentuin
adres
Rozenlaan, 182520 Ranst

Contact

Telefoon
0498 12 83 89

Info

Natuurlijk bestaan ze niet… Of toch? Je vindt ze overal: onder je bed, in de struiken of heen en weer flitsend tussen je oren. Verhalen over griezels en demonen zijn zo oud als de mensheid zelf. Ze spreken van onze diepste angsten: fatale fouten, de wereld die zich plots tegen ons keert. Een mens kan maar beter voorbereid zijn. Vandaag wekken we monsters en demonen tot leven. Eventjes… Om te oefenen. Voor wanneer het echt zover is.

Gezellig in je bubbel van (max.) vier personen leg je een luistertraject af door de Verhalentuin. Op het einde van je tocht sta je oog in oog met een monster. Je hoeft niet bang te zijn. We hebben het zelf gemaakt. Kunnen jullie het nog griezeliger maken voor de volgende bezoekers? Moehahaha... laat je maar eens lekker gaan.

?(Maak je wel uit de voeten vóór de ontsmettingsploeg eraan komt!)

Een camera registreert de voortgang van de bouw van ons monster; live te volgen op Facebook.

En wanneer het klaar is natuurlijk ook... hoe het afloopt met ons monster. Want samen kunnen we het monster verslaan!

Vertellers: Kristine Marteleur, Katty Wtterwulghe en Evi Rosiers

Met steun van de Vlaamse Overheid

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Duivels en Demonen

Categorie

Organisatie

naam
ZinDerDing

Deel deze pagina