De Hekserij Voorbij

Hekserij vroeger en nu, een verhaal apart! Vertelsters Marijke Goossens en Mia Verbeelen roeren met vertelplezier in de heksenketel die al eeuwenlang borrelt en pruttelt. In onze kinderjaren zorgden heksen voor de broodnodige spanning in sprookjes. In een ver verleden werden heksen gemarteld tot ze bekenden omgang met de duivel te hebben. In het dagelijkse leven worden sommige vrouwen soms – ...

Wanneer

  • vr 28 mei 2021
    van 19.30 tot 21.30 uur

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €; Kansentarief: 2,00 €)

Waar

naam
Verhalentuin
adres
Rozenlaan, 182520 Ranst

Contact

Telefoon
0498128389

Info

Hekserij vroeger en nu, een verhaal apart!

Vertelsters Marijke Goossens en Mia Verbeelen roeren met vertelplezier in de heksenketel die al eeuwenlang borrelt en pruttelt. In onze kinderjaren zorgden heksen voor de broodnodige spanning in sprookjes. In een ver verleden werden heksen gemarteld tot ze bekenden omgang met de duivel te hebben.

In het dagelijkse leven worden sommige vrouwen soms – terecht of onterecht – feeksen genoemd! Bij het verzamelen van verhalen voor dit vertelprogramma over 'bijzondere vrouwen' ontdekken Marijke en Mia het waargebeurde verhaal van Cathelyne. Zij voelden beiden de roep om dit verhaal bekend te maken aan een breder publiek. Een avond vol verhalen die onze verbeelding aan het werk zet. Met de nodige humor en dingen om bij stil te staan.

Vertellers: Marijke Goossens en Mia Verbeelen

Met steun van de Vlaamse Overheid

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Hekserij

Categorie

Organisatie

naam
ZinDerDing

Deel deze pagina