OPGELET NIEUWE DATA | Cursus: uilen (Ranst) | HELAAS VOLZET

Deze informatie is niet meer actueel!
Tijdens de cursus wordt de wereld van de uilen bekeken. Daarbij geven we in de theoretische lessen aandacht aan de verschillende uilensoorten die in Vlaanderen voorkomen. Er wordt gewerkt rond de determinatie van soorten, hun ecologie, hun aanpassingen aan het nachtleven, de rol van de uil in het determineren van zoogdierensoorten (braakballenonderzoek) en het voorkomen van de soorten i...

Wanneer

  • ma 21 maart 2022
    van 19.30 tot 22.30 uur
  • wo 23 maart 2022
    van 19.30 tot 22.30 uur

Prijs

€ 18,00

Waar

naam
Pastorij zaaltje Ranst
adres
Gasthuisstraat 192520 Ranst

Info

Tijdens de cursus wordt de wereld van de uilen bekeken. Daarbij geven we in de theoretische lessen aandacht aan de verschillende uilensoorten die in Vlaanderen voorkomen. Er wordt gewerkt rond de determinatie van soorten, hun ecologie, hun aanpassingen aan het nachtleven, de rol van de uil in het determineren van zoogdierensoorten (braakballenonderzoek) en het voorkomen van de soorten in Vlaanderen. De theorie wordt dan omgezet in de praktijk door een inventaris naar Steenuilen in de regio Ranst (hokken onderzoek).

Prijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt 18,00€.

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

In de mailbevestiging kun je de details terugvinden om over te gaan tot betaling. Opgelet: enkel na betaling ben je defintief ingeschreven.

Alle activiteiten
foto: Koppel Steenuiltjes

Organisatie

naam
Natuurpunt Schijnbeemden, werkgroep Zevenbergenbos

Deel deze pagina