JOHAN OP DE BEECK : het verlies van België AFGELAST

Deze informatie is niet meer actueel!
Johan Op de Beeck is een bekend tv-gezicht en zit al 35 jaar in het mediavak. Hij was actief als ankerman van het VRT-journaal, documentairemaker, directeur van Canvas, presentator en interviewer van verschillende talkshows en hoofdredacteur van verschillende media in binnen- en buitenland. Vandaag is hij zelfstandig communicatieadviseur en auteur van een reeks succesvolle non-fictieboeken, ...

Wanneer

  • ma 22 februari 2021
    van 14 tot 17 uur

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €)

Waar

naam
GC Den Boomgaard
adres
Antwerpsesteenweg 432520 Broechem (Ranst)

Contact

e-mail
erik.dutoit@pandora.be

Info

Johan Op de Beeck is een bekend tv-gezicht en zit al 35 jaar in het mediavak. Hij was actief als ankerman van het VRT-journaal, documentairemaker, directeur van Canvas, presentator en interviewer van verschillende talkshows en hoofdredacteur van verschillende media in binnen- en buitenland. Vandaag is hij zelfstandig communicatieadviseur en auteur van een reeks succesvolle non-fictieboeken, zoals Het Verlies van België, Napoleon en Waterloo, die positief onthaald worden.
Johan Op de Beeck brengt op een levendige manier het ontstaan van België voor het voetlicht : de Belgische revolutie van 1830 én zijn hedendaagse betekenis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: VOR logo

Categorie

Organisatie

naam
VOR Ranst

Deel deze pagina