Winterwandelfestijn: op weg naar de tramstatie

Deze informatie is niet meer actueel!
Wat denk je van een winterse wandeling met proevertjes onderweg? Land van Playsantiën organiseert ook in 2020 weer vijf winterwandelingen in de winterse maanden januari en februari in de vijf gemeenten van het playsante land – Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel. Op weg naar de tramstatie RANST 7/8/11 km Na de drukke feestdagen kan jong en oud volop genieten van een geanimeerde ...

Wanneer

  • zo 26 januari 2020
    van 13 tot 15 uur

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Waar

naam
GC Den Boomgaard
adres
Antwerpsesteenweg 432520 Broechem (Ranst)

Tickets

Telefoon
03 225 34 19
e-mail
karen.wallebroek@ranst.be
website
http://www.landvanplaysantien.be

Contact

Telefoon
03 310 05 14

Info

Wat denk je van een winterse wandeling met proevertjes onderweg?

Land van Playsantiën organiseert ook in 2020 weer vijf winterwandelingen in de winterse maanden januari en februari in de vijf gemeenten van het playsante land – Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel.

Op weg naar de tramstatie RANST 7/8/11 km

Na de drukke feestdagen kan jong en oud volop genieten van een geanimeerde winterwandeling in Ranst. Zonder twijfel een boost voor je gezondheid! Bij de start van de route verken je aan de hand van een fotozoektocht pittoreske kerkwegeltjes in Broechem.

Onderweg maak je de keuze: je volgt een verkort traject geschikt voor de recreatieve wandelaars, gezinnen met buggy's of rolstoelgebruikers. Een Touristram brengt je veilig terug naar het beginpunt. Ofwel verkies je het langere traject langs de velden, te midden van de fruitbomen in een winters jasje.

Lekkere proeverijen op alle trajecten versterken de inwendige mens! Historische locaties met nostalgische muzikale omlijsting geven je alvast een voorproefje van de promotiefilm 'Met de stoomtram door het Land van Playsantiën' die in het voorjaar 2020 in première zal gaan.

korte traject: 7 km (terugrit met touristtram) – geschikt voor kinderwagen, rolstoel – langere traject: 8 of 11 km – niet-geschikt voor kinderwagen, rolstoel

wanneer: 26 januari 2020
uur: vrij vertrek tussen 13.00 en 15.00 uur
vertrek: GC Den Boomgaard (binnenplein), Antwerpsesteenweg 43, Broechem
meer info en inschrijving: karen.wallebroek@ranst.be of 03 225 34 19

Inschrijven voor het driegangenmenu als afsluiter na de wandeling voor 17 januari via http://www.ranst.be. Het driegangenmenu wordt vanaf 17.00 uur voorzien op de vertrekplaats. De kostprijs voor het driegangenmenu is 20 EUR per persoon (10 EUR voor kinderen jonger dan 12 jaar).

Verzekerd via Sport Vlaanderen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: verzekerd via Sport Vlaanderen foto: Winterwandelfestijn 2020 - ware smultochten

Categorie

Organisatie

naam
Land van Playsantiën

Deel deze pagina