Opgeruimd staat netjes

Deze informatie is niet meer actueel!
Een snelcursus voor mannen .... en vrouwen. Deze workshop is geen saaie, theoretische uiteenzetting, maar wel een reis doorheen een aantal basisprincipes en speelse opdrachten. Je leert eerst ont-spullen, daarna opbergen, vervolgens opruimen en tot slot het opgeruimd houden. Na de les keer je vol energie, met nieuwe inzichten en met veel opruimgoesting terug naar huis. div.ClearBoth { clear: ...

Wanneer

  • ma 17 februari 2020
    van 20 tot 22 uur

Waar

naam
refter St-Jozefschool
adres
KLOOSTERSTRAAT 12520 Emblem

Info

Een snelcursus voor mannen .... en vrouwen. Deze workshop is geen saaie, theoretische uiteenzetting, maar wel een reis doorheen een aantal basisprincipes en speelse opdrachten. Je leert eerst ont-spullen, daarna opbergen, vervolgens opruimen en tot slot het opgeruimd houden. Na de les keer je vol energie, met nieuwe inzichten en met veel opruimgoesting terug naar huis.

Opgeruimd staat netjes 
 
Ben jij zo’n macho die vindt dat speelgoed opruimen, de kleerkast organiseren, documenten klasseren … enkel vrouwenwerk is? Waarschijnlijk niet. Dan ben jij ongetwijfeld zo’n ‘nieuwe man’ die er wel wil aan beginnen, maar niet goed weet hoe? 
 
Een snelcursus voor mannen ... en vrouwen 
Omschrijving 
Deze workshop is geen saaie, theoretische uiteenzetting, maar wel een pittige reis doorheen een aantal basisprincipes en speelse opdrachten. We leren je eerst ont-spullen, daarna opbergen, vervolgens opruimen en tot slot het opgeruimd houden. Na de les keer je vol energie, met nieuwe inzichten en met veel opruimgoesting terug naar huis. 
Mocht je ons ervan verdenken dat we jou als man op een slinkse manier willen leren opruimen, dan heb je het fout! Met deze workshop willen we iedereen, mannen én vrouwen, samen laten genieten van het effect dat een opgeruimde kast, een opgeruimde werkplaats, een opgeruimd bureau, een opgeruimd huis een positief effect heeft op jou als persoon, maar ook op je gezin.
Alle activiteiten
foto:

Categorie

Organisatie

naam
Landelijke Gilde Emblem

Deel deze pagina