UITGESTELD OM MEDISCHE REDENEN - POTINGUE - Een smeltkroes van Zuiderse stijlen @ LO Pétillante

Deze informatie is niet meer actueel!
UITGESTELD OM MEDISCHE REDENEN - Eén van de betekenissen van het Spaanse woord Potingue is 'brouwsel'. Hun repertoire bevat dan ook een amalgaam van muzikale smaken. Bossa, blues, latin en jazz zijn slechts enkele van de ingrediënten. Deze muzikanten doorkruisten al heel Europa met vorige projecten, en voelen zich evengoed thuis op grote festivalpodia als bij intieme cluboptredens. ...

Wanneer

  • do 05 december 2019
    van 20.15 tot 23 uur

Waar

naam
LO Pétillante
adres
Antwerpsesteenweg 982520 Broechem (Ranst)

Info

UITGESTELD OM MEDISCHE REDENEN -

Eén van de betekenissen van het Spaanse woord Potingue is 'brouwsel'. Hun repertoire bevat dan ook een amalgaam van muzikale smaken. Bossa, blues, latin en jazz zijn slechts enkele van de ingrediënten. Deze muzikanten doorkruisten al heel Europa met vorige projecten, en voelen zich evengoed thuis op grote festivalpodia als bij intieme cluboptredens.

Bossanovaspecialist Juan en bluesharpspeler Ludo besloten hun instrumentariumgewijs ongewone aanpak uit te breiden met zang. Ludo had al eerder samengewerkt met de band 'Funky V' en vond er in bandleider Peter een gelijkgestemde muzikale ziel met oren open voor allerhande invloeden.

Potingue in volledige bezetting is weliswaar een kwintet, maar de trio-versie heeft toch net dat beetje meer intimiteit voor een luisterpubliek. www.potingue.be • vrije bijdrage.

(Ludo Beckers - harmonica, harmonetta (BE) • Juan Gabriel Moreno - Spaanse gitaar (ES) • Peter de Herdt - zang, dwarsfluit (BE))

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Potingue live

Categorie

Organisatie

naam
LO Pétillante

Deel deze pagina