Benefietconcert 'Zomaar een dak'

Benefietconcert koor Sint-Cecilia Ranst Ten voordele van het project 'De Linde' Velen van ons kennen het lied: Zomaar een dak, boven wat hoofden, deur die naar stilte openstaat. Het heeft een blijvende actualiteitswaarde, al werd het lang geleden geschreven door Huub Oosterhuis. Niet toevallig werd het gekozen als thema voor het benefietconcert dat het Sint-Ceciliakoor van Ranst brengt. De ...

Wanneer

  • zo 06 oktober 2019
    van 14.30 tot 16 uur

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €)

Waar

naam
Sint-Pancratiuskerk
adres
Gasthuisstraat2520 Ranst

Contact

Telefoon
03 2056570
e-mail
info@hofzevenbergen.be
website
http://www.hofzevenbergen.be

Info

Benefietconcert koor Sint-Cecilia Ranst
Ten voordele van het project 'De Linde'
Velen van ons kennen het lied: Zomaar een dak, boven wat hoofden, deur die naar stilte openstaat. Het heeft een blijvende actualiteitswaarde, al werd het lang geleden geschreven door Huub Oosterhuis. Niet toevallig werd het gekozen als thema voor het benefietconcert dat het Sint-Ceciliakoor van Ranst brengt. De betrokkenheid van diverse koorleden op Hof Zevenbergen en het gezamenlijk enthousiasme voor het project 'De Linde' bracht hen bij deze woorden.
'De Linde' biedt al vijf jaar een tijdelijk onderdak aan wie op zoek is naar rust en stilte. Dit eerste 'jubileum' vieren wij met een namiddagprogramma met luisterliederen en aansluitend kans tot ontmoeting met koffie en gebak.
Een warm aanbevolen initiatief ter ondersteuning van een even warm project!
Koffie met stukje gebak is inbegrepen in de prijs

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: De Linde

Categorie

Deel deze pagina