Wim Soutaer - Gratis optreden

Deze informatie is niet meer actueel!
Sinds zijn derde plaats bij Idool 2003 heeft Wim Soutaer een schitterend parcours afgelegd. Met 'Allemaal' begon het allemaal... Na een paar jaar solo verbroedert Wim in 2012 met Charles Van Domburg en Vincent Goeminnen... En zo zijn The Soulbrothers geboren! Maar Wim blijft nummers schrijven en na een enkele jaren afwezigheid, komt in 2017 weer een solosingle uit met de titel 'Nummer 1'. Een ...

Wanneer

  • za 07 september 2019
    van 13 tot 18 uur

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Parking Gemeentehuis
adres
Streep2520 Broechem (Ranst)

Info

Sinds zijn derde plaats bij Idool 2003 heeft Wim Soutaer een schitterend parcours afgelegd. Met 'Allemaal' begon het allemaal... Na een paar jaar solo verbroedert Wim in 2012 met Charles Van Domburg en Vincent Goeminnen... En zo zijn The Soulbrothers geboren!

Maar Wim blijft nummers schrijven en na een enkele jaren afwezigheid, komt in 2017 weer een solosingle uit met de titel 'Nummer 1'. Een boost voor zijn solocarrière en Wim Soutaer is weer vertrokken! Exact vijftien jaar na zijn monsterhit 'Allemaal' bracht Wim in 2018 zijn 4e studioalbum 'Verbonden' uit.

In september komt hij naar Broechem om zijn bekendste hits te brengen, maar ook enkele leuke covers zullen niet ontbreken.

We gaan ???????? in de ??, ???? in het licht! ???? *

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Jaarmarkt foto: Affiche

Categorie

Organisatie

naam
Jaarmarkt Broechem

Deel deze pagina