Oogstfeesten

Deze informatie is niet meer actueel!
Openluchtmis in de hovingen van CC Den Boomgaard. Vanaf 12 uur boerenmaaltijd in CC Den Boomgaard aan de Antwerpsesteenweg. Vanaf 13 uur vertrek van de fietszoektocht door Broechem en omgeving. Gratis attracties zoals luchtkasteel, kindergrime, enz. Display van eigen geteelde fruit en groenten. Gratis verloting van 150 fruit- en groentenkorven onder de aanwezigen. div.ClearBoth { clear: both; ...

Wanneer

  • do 15 augustus 2019
    van 11 tot 20 uur

Waar

naam
CC Den Boomgaard
adres
ANTWERPSESTEENWEG2520 Broechem

Info

Openluchtmis in de hovingen van CC Den Boomgaard. Vanaf 12 uur boerenmaaltijd in CC Den Boomgaard aan de Antwerpsesteenweg. Vanaf 13 uur vertrek van de fietszoektocht door Broechem en omgeving. Gratis attracties zoals luchtkasteel, kindergrime, enz. Display van eigen geteelde fruit en groenten. Gratis verloting van 150 fruit- en groentenkorven onder de aanwezigen.

11 uur: Plechtige openluchtmis in de hovingen van CC Den Boomgaard. Vanaf 12 uur boerenmaaltijd in CC Den Boomgaard aan de Antwerpsesteenweg. Vanaf 13 uur hier vertrek van de fietszoektocht door Broechem en omgeving. Gratis attracties zoals luchtkasteel, kindergrime, enz. Display van eigen geteelde fruit en groenten. Gratis verloting van 150 fruit- en groentenkorven onder de aanwezigen.
Vertrek: Fietszoektocht vanaf 13 uur aan CC Den Boomgaard
Alle activiteiten
foto:

Categorie

Organisatie

naam
Landelijke Gilde Broechem

Deel deze pagina