Vertellingen op het Hof

Deze informatie is niet meer actueel!
Vertellingen zijn van alle tijden en voor alle leeftijden. Je vindt ze terug in alle culturen en tradities. Sommige verhalen zijn universeel en voor elke mens herkenbaar, andere krijgen pas hun betekenis binnen een specifieke context van bijvoorbeeld een joods-christelijke, boeddhistische of islam traditie. Een goed verteld verhaal prikkelt de fantasie en raakt het eigen leven: we herkennen ...

Wanneer

  • vr 14 juni 2019
    van 19.30 tot 21.30 uur

Waar

naam
Hof Zevenbergen
adres
Kasteeldreef 222520 Ranst

Contact

Telefoon
03/205 65 70
e-mail
info@hofzevenbergen.be

Info

Vertellingen zijn van alle tijden en voor alle leeftijden. Je vindt ze terug in alle culturen en tradities. Sommige verhalen zijn universeel en voor elke mens herkenbaar, andere krijgen pas hun betekenis binnen een specifieke context van bijvoorbeeld een joods-christelijke, boeddhistische of islam traditie.
Een goed verteld verhaal prikkelt de fantasie en raakt het eigen leven: we herkennen ons hier en daar, in kleine fragmenten, in een personage, een voorval. Laat je dus meenemen in en rond Hof Zevenbergen. Enkele vertellers voeren je naar bekende en vreemde oorden. De 'mantel' vormt de rode draad doorheen de verhalen. Een mantel hult, verhult, geeft status of juist niet, beschermt, straalt kracht uit, kan frivool zijn, stoer, sensueel, sjofel, ... Welke mantel zou jou het beste passen?
Vertellingen door cursusisten Storytelling van SAMWD-Lier (docent Veva Gerard)
Vrije Bijdrage
Als het weer het toelaat vertellen we buiten, bij regenweer trekken we naar binnen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Hof Zevenbergen

Organisatie

naam
Hof Zevenbergen

Deel deze pagina