Infowandeling natuurbeheerwerken Vrieselhof

Deze informatie is niet meer actueel!
Op dinsdagavond 4 juni 2019 kun je deelnemen aan een infowandeling over het wat, het waar en het waarom van de op stapel staande werkzaamheden. UITNODIGING INFOWANDELING NATUURHERINRICHTING VRIESELHOF Eind juni / begin juli 2019 starten de werkzaamheden voor de natuurherinrichting van het Vrieselhof. De provincie Antwerpen vindt het belangrijk om parkgebruikers en omwonenden te informeren over ...

Wanneer

  • di 04 juni 2019
    van 19 tot 20.30 uur

Waar

naam
Provinciaal Groendomein Vrieselhof
adres
Schildesteenweg 952520 Ranst

Info

Op dinsdagavond 4 juni 2019 kun je deelnemen aan een infowandeling over het wat, het waar en het waarom van de op stapel staande werkzaamheden.

UITNODIGING INFOWANDELING NATUURHERINRICHTING VRIESELHOF Eind juni / begin juli 2019 starten de werkzaamheden voor de natuurherinrichting van het Vrieselhof. De provincie Antwerpen vindt het belangrijk om parkgebruikers en omwonenden te informeren over dit natuurherinrichtingsproject en het toekomstig natuurbeheer van het provinciaal domein. Daarom kun je op dinsdagavond 4 juni 2019 deelnemen aan een infowandeling over het wat, het waar en het waarom van de op stapel staande ingrepen. Tijdens een anderhalf uur durende rondleiding worden op het terrein de beheerplannen, de nieuwe gebiedsvisie, de ecologische doelstellingen, de tijdelijke hinder en de toekomstige recreatieve meerwaarde toegelicht. Bovendien krijgt iedereen ook de mogelijkheid om bijkomende vragen te stellen. Geïnteresseerd in het geïntegreerd natuur- en erfgoedbeheerplan Vrieselhof? Kom dan op dinsdagavond 4 juni 2019 om 19u naar het Bezoekerscentrum Vrieselhof, Schildesteenweg 99 in 2520 Ranst. Deelnemen is gratis maar om praktische redenen moet je jouw deelname vooraf via E vrieselhof@provincieantwerpen.be bevestigen (graag vóór 3 juni 2019). Meer info nodig? Contacteer de domeinwachters via T 03 360 52 18. Het natuurherinrichtingsproject Vrieselhof is een samenwerking tussen de provincie Antwerpen, de Vlaamse Landmaatschappij en het Vlaams Agentschap Natuur & Bos, met de steun van ELFPO.
Alle activiteiten
foto:

Deel deze pagina