Kip & Kruiden - rondleiding Sanguisorba & voordracht Frans Smets

Deze informatie is niet meer actueel!
Zaterdag 15 juni zijn we van 9u30 tot 12u30 welkom op Kruidenkwekerij Sanguisorba in Ranst voor een rondleiding door Bart Belmans. Gezonde kipjes en een lekker ei, dat willen we toch allemaal. Of was het lekkere kipjes en een gezond ei? In 2019 organiseren we verschillende activiteiten over hoe je dat met simpele huis-tuin-en-keuken-kruiden kan realiseren. Enerzijds hoe je met kruiden je ...

Wanneer

  • za 15 juni 2019
    van 9.30 tot 13 uur

Waar

naam
Kruidenkwekerij Sanguisorba
adres
Broechemlei 952520 Ranst

Info

Zaterdag 15 juni zijn we van 9u30 tot 12u30 welkom op Kruidenkwekerij Sanguisorba in Ranst voor een rondleiding door Bart Belmans.

Gezonde kipjes en een lekker ei, dat willen we toch allemaal. Of was het lekkere kipjes en een gezond ei? In 2019 organiseren we verschillende activiteiten over hoe je dat met simpele huis-tuin-en-keuken-kruiden kan realiseren. Enerzijds hoe je met kruiden je kippen gezond houdt en anderzijds hoe je met wilde kruiden een fantastische Campineschotel kan maken.
Op zaterdag 15 juni zijn we van 9u30 tot 12u30 welkom op Kruidenkwekerij Sanguisorba in Ranst voor een rondleiding door zaakvoerder Bart Belmans.
Sanguisorba is een kleinschalige kwekerij in Ranst die gespecialiseerd is in het kweken van kruiden, wilde planten, eetbare bloemen en vergeten groenten. Onze opzet bestaat erin om historische gewassen weer onder de mensen te brengen, daar deze een schat aan voedings- en medicinale stoffen bevatten. Wij trachten zo natuurlijk mogelijk de planten te laten groeien en iedere plant op zijn eigen ritme op te kweken.

Aansluitend geeft VELT-lesgever en oude bekende Frans Smets er zijn voordracht over ecologisch kippen houden. Elke deelnemer ontvangt trouwens een gratis exemplaar van het bijhorende VELT-boek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Kip & Kruiden

Categorie

Organisatie

naam
Kempens Hoen vzw

Deel deze pagina