Overlanders Treffen

Deze informatie is niet meer actueel!
Boeit het je om zelfstandig op ontdekking te gaan buiten de traditionele toeristische bestemmingen? Laat je al graag een keer het asfalt achter je? Verkies je woestijnzand boven het strand? Een gravelpiste boven een skipiste? Een klaterende bergrivier boven een kanaal? Wil je vernemen hoe anderen zoiets doen? Ervaren overlanders kunnen je informeren, met hun presentaties van zelfgemaakte ...

Wanneer

  • vr 06 september 2019
    van 5 tot 20 uur
  • za 07 september 2019
    van 10 tot 20 uur
  • zo 08 september 2019
    van 9 tot 12 uur

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Domein De Moervelden
adres
Bistweg2520 Broechem (Ranst)

Contact

Telefoon
https://www.overlanders.be/treffens/treffen-2019

Info

Boeit het je om zelfstandig op ontdekking te gaan buiten de traditionele toeristische bestemmingen? Laat je al graag een keer het asfalt achter je? Verkies je woestijnzand boven het strand? Een gravelpiste boven een skipiste? Een klaterende bergrivier boven een kanaal?

Wil je vernemen hoe anderen zoiets doen? Ervaren overlanders kunnen je informeren, met hun presentaties van zelfgemaakte reizen of in een persoonlijk gesprek.

Heb je belangstelling voor hun reisvoertuigen?. Die kan je komen bewonderen, van kompakte modellen met daktent tot machtige expeditievoertuigen – en de interessante uitleg krijg je er zo bij.

Krijg je zelf ook zin in zulke manier van reizen? Kom dan je plannen bespreken, ideeën uitwisselen, een workshop bijwonen, … Of ben je alleen maar nieuwsgierig? Ook dan ben je meer dan welkom!

De laatste updates vind je op https://www.overlanders.be/treffens/treffen-2019

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten

Categorie

Deel deze pagina