Flanders Harp Quartet speelt: 'Around the clock'

Deze informatie is niet meer actueel!
Op zaterdag 23 februari speelden wij voor een uitverkochte kerk. Wegens een overweldigend succes nodigen wij jullie graag uit op een extra concert op: "New York, 1950 - In de verte klinkt een wals, het nachtleven roept. Maar de betoverende harpklanken lokken je steeds verder terug in de tijd, langs het Parijs van Debussy en het exotisme van Tsjaikovski. Gezichtsbedrog of magie, wat maakt het ...

Wanneer

  • za 27 april 2019
    van 19.30 tot 21 uur

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; -12 jarigen: 5,00 €)

Waar

naam
Kerk van Millegem
adres
Sint-Antoniusstraat2520 Ranst

Tickets

e-mail
reservatieFHQ@gmail.com

Info

Op zaterdag 23 februari speelden wij voor een uitverkochte kerk. Wegens een overweldigend succes nodigen wij jullie graag uit op een extra concert op:
"New York, 1950 - In de verte klinkt een wals, het nachtleven roept. Maar de betoverende harpklanken lokken je steeds verder terug in de tijd, langs het Parijs van Debussy en het exotisme van Tsjaikovski. Gezichtsbedrog of magie, wat maakt het uit?
Je merkt het al, de muziek van het Flanders Harp Quartet laat je niet onberoerd. Deze vier professionele harpisten en een flamenco-danseres halen alles uit de kast om je een uur lang in vervoering te brengen. Een Ragtime, een Frans Menuet, een Russische Bloemenwals, Spaanse dans en Flamenco, ... ."

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Millegemkerk

Categorie

Organisatie

naam
vzw de Millegemvrienden

Deel deze pagina