Parkevenement 2019 - Vlaanderen Feest!

Deze informatie is niet meer actueel!
Dit jaar verhuizen we terug naar een vrijdag: op 12 juli viert Ranst de Vlaamse feestdag vanaf 20 uur op het grasplein vlak voor het kasteel Vrieselhof in Oelegem, Schildesteenweg 95. Inkom GRATIS en kom zoveel mogelijk met de fiets om parkeerproblemen te vermijden! Op het menu: als voorprogramma de lokale (Broechemse) band 'The Creecks' met een mooie portie rootsmuziek! Als hoofdact: Dex & ...

Wanneer

  • vr 12 juli 2019
    van 20 tot 23.59 uur

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Provinciaal Groendomein Vrieselhof
adres
Schildesteenweg 952520 Ranst

Info

Dit jaar verhuizen we terug naar een vrijdag: op 12 juli viert Ranst de Vlaamse feestdag vanaf 20 uur op het grasplein vlak voor het kasteel Vrieselhof in Oelegem, Schildesteenweg 95.
Inkom GRATIS en kom zoveel mogelijk met de fiets om parkeerproblemen te vermijden!

Op het menu: als voorprogramma de lokale (Broechemse) band 'The Creecks' met een mooie portie rootsmuziek!

Als hoofdact: Dex & Deruytters
Een zangeres met tonnen ervaring en een klok van een stem die quasi alles aankan. Een rasmuzikant met muziek in zijn bloed die straffe toeren uithaalt met een saxofoon. Een veelzijdige muzikant van topniveau die muziek ademt en een piano doet zweven. Wat zou het geven als we deze drie toppers samenbrengen op één podium? En wat als we hier ook nog eens een stevige saus funk & soul overgieten? Straffe vocale en muzikale taferelen, dat in ieder geval. Maar zeker ook vonken, kippenvel en heel erg veel zin om te dansen!

Barbara Dex en de gebroeders Frank en Didier Deruytter gaan met graagte de uitdaging aan. Barbara met een enorm veelzijdige muzikale ervaring en befaamd omwille van haar stem die straf en genre overstijgend is.

Frank en Didier met een even indrukwekkend palmares van muzikale veelzijdigheid en bovendien met hoog aangeschreven verdiensten in het jazzcircuit. Voor deze gelegenheid duiken ze samen met hun gezamenlijke ervaring en passie in de muzikale graaibox van funk- en soulmuziek. Ze serveren u een selectie van de meest aanstekelijke en dansbare nummers uit deze genres en brengen het zoals enkel straffe artiesten dat kunnen: met veel klasse en muzikaliteit én verpakt in de juiste setting. Het zal zowel goed klinken als mooi ogen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: parkevenement 2019

Categorie

Organisatie

naam
gemeente Ranst

Deel deze pagina