RETROFUIF

Deze informatie is niet meer actueel!
RETROFUIF is een fuif met de beste muziek uit de jaren '60, '70, 80, '90 en '00. Elk tijdsblok een ander decennium. Na het gigantische succes van vorig jaar is de fuif al aan haar 3de editie toe, georganiseerd door Chiro Broechem. Tickets voor dit evenement zijn te verkrijgen aan €5 bij leiding en aspiranten van Chiro Broechem, Frituur de Frietbakker, Cafe de Lindenboom en Sporthal Het Loo. ...

Wanneer

  • za 30 maart 2019
    van 21 tot 3 uur

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €; Aan de kassa: 7,00 €)

Waar

naam
Den Boomgaard
adres
Antwerpsesteenweg 432520 Broechem (Ranst)

Contact

Telefoon
0471651981

Info

RETROFUIF is een fuif met de beste muziek uit de jaren '60, '70, 80, '90 en '00. Elk tijdsblok een ander decennium. Na het gigantische succes van vorig jaar is de fuif al aan haar 3de editie toe, georganiseerd door Chiro Broechem.

Tickets voor dit evenement zijn te verkrijgen aan €5 bij leiding en aspiranten van Chiro Broechem, Frituur de Frietbakker, Cafe de Lindenboom en Sporthal Het Loo. Aan de kassa zelf betaal je €7.

Voor meer informatie kunt u surfen naar onze website www.chirobroechem.be of onze Facebookpagina genaamd "Retrofuif Chiro Broechem".

Op de fuif zelf zal er een gezonde variatie zijn tussen alcoholische en niet-alcoholische versnaperingen. La Rosa Broechem zal heerlijke durums voorzien om de lege maagjes te vullen.

Vestiaire en parking aanwezig.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Onze flyer

Categorie

Organisatie

naam
Chiro Broechem

Deel deze pagina