VOR Conferentie : Prof. Hendrik Vos - Hoe Europa ons leven beïnvloedt

Deze informatie is niet meer actueel!
Prof. VOS doceert Politieke Wetenschappen en EU-studies aan de Universiteit Gent Voor een breder publiek schreef hij samen met VRT-journalist Rob Heirbaut het boek “Hoe Europa ons leven beïnvloedt”. Omwille van dit boek werden de auteurs bekroond met de Wablieftprijs voor Klare Taal. Tijdens deze lezing zal prof. Vos , in klare taal dus, uitleggen hoe buitengewoon groot de impact van de ...

Wanneer

  • ma 21 januari 2019
    van 14 tot 17 uur

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €)

Waar

naam
Den Boomgaard
adres
Antwerpsesteenweg 432520 Broechem (Ranst)

Contact

e-mail
erik.dutoit@pandora.be

Info

Prof. VOS doceert Politieke Wetenschappen en EU-studies aan de Universiteit Gent
Voor een breder publiek schreef hij samen met VRT-journalist Rob Heirbaut het boek “Hoe Europa ons leven beïnvloedt”. Omwille van dit boek werden de auteurs bekroond met de Wablieftprijs voor Klare Taal.
Tijdens deze lezing zal prof. Vos , in klare taal dus, uitleggen hoe buitengewoon groot de impact van de Europese Unie geworden is en waar vandaag de problemen zitten. Waarom lukt het op sommige vlakken wel en op andere helemaal niet om uit de startblokken te geraken ? Hoe moet het nu verder zonder de Britten? Hij biedt een verrassende kijk in de Europese keuken waar het er vaak levendiger aan toe gaat dan meestal wordt gedacht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten

Categorie

Organisatie

naam
VOR Ranst

Deel deze pagina