What Happened in the Tent

Deze informatie is niet meer actueel!
Roel Nollet, een journalist met diepe wortels in Ranst, komt op vrijdag 21 september zijn documentaire “What Happened in the Tent” vertonen, die hij samen met collega journalist Majd Khalifeh maakte. Roel en Majd volgen The Palestinian Circus School (Westelijke Jordaanoever) en Circus Zonder Handen (Molenbeek). Een uitwisselingsproject tussen de scholen brengt twee groepen jongeren uit ...

Wanneer

  • vr 21 september 2018
    van 20 tot 22.30 uur

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Den Boomgaard
adres
Antwerpsesteenweg 432520 Broechem (Ranst)

Info

Roel Nollet, een journalist met diepe wortels in Ranst, komt op vrijdag 21 september zijn documentaire “What Happened in the Tent” vertonen, die hij samen met collega journalist Majd Khalifeh maakte.
Roel en Majd volgen The Palestinian Circus School (Westelijke Jordaanoever) en Circus Zonder Handen (Molenbeek). Een uitwisselingsproject tussen de scholen brengt twee groepen jongeren uit kwetsbare gebieden samen.
Deze film gaat niet enkel over circus, maar ook en vooral over mensen, een samenwerking tussen gelijkwaardige partners die van elkaar leren, een prachtig portret van samenhorigheid en kunst als een vreedzame vorm van verzet.
Te zien in de evenementenhal van GC Den Boomgaard op vrijdag 21 september om 20 uur. Deuren 19.45 uur.
De makers gaan aansluitend (om 21 uur) in gesprek met het publiek. Dit nagesprek wordt gemodereerd door Gie Goris, de hoofdredacteur van Mo*.
Aansluitend krijgen we een demonstratie en een workshop van Watan Dabke. Dabke is een typisch Palestijnse dans. Heel energiek en niet te moeilijk om te leren. De gemeente biedt deze activiteiten gratis aan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: flyer WhatHappened

Categorie

Organisatie

naam
GROS en cultuurdienst gemeente Ranst

Deel deze pagina