joggen voor dames

Deze informatie is niet meer actueel!
Zondag morgen om 9.00u vertrekt een groep dames om te joggen in het Vrieselhof. Start aan de fietsstalling achteraan op de parking. We lopen rustig in groepjes en iedereen vind wel iemand van zijn eigen niveau zodat niemand alleen moet lopen. Dit is wel enkel voor dames. Elke zondag morgen om 9.00u vertrekt een groep dames om te joggen in het Vrieselhof. Start aan de fietsstalling achteraan op ...

Wanneer

  • di 31 juli 2018
    -
    wo 31 juli 2019

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Provinciaal Groendomein Vrieselhof
adres
Schildesteenweg 952520 Ranst

Contact

Telefoon
034750844
e-mail
kvlv.ranst@hotmail.com

Info

Zondag morgen om 9.00u vertrekt een groep dames om te joggen in het Vrieselhof. Start aan de fietsstalling achteraan op de parking. We lopen rustig in groepjes en iedereen vind wel iemand van zijn eigen niveau zodat niemand alleen moet lopen. Dit is wel enkel voor dames.

Elke zondag morgen om 9.00u vertrekt een groep dames om te joggen in het Vrieselhof. Start aan de fietsstalling achteraan op de parking. We lopen rustig in groepjes en iedereen vind wel iemand van zijn eigen niveau zodat niemand alleen moet lopen. Deze jogging is wel enkel voor dames. KVLV Leden zijn verzekerd andere doen mee op eigen risico.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: logo

Categorie

Deel deze pagina